9.5

Audi specialist

Zoekt u een Audi specialist? Autogarage AUTO DIJK is officieel Audi specialist, en onze garage bevindt zich in de regio Dokkum. Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud en service aan Audi. Voor reparatie, onderhoud, storingsdiagnose en service van hoge kwaliteit, bent u bij AUTO DIJK Dokkum aan het juiste adres.

Audi extra service

Bent u opzoek naar uw (droom) Audi maar kunt u hem niet vinden? Als Audi specialist kunnen wij iedere Audi leveren. Benieuwd? Laat ons vrijblijvend een concurrerende offerte uitbrengen of een zoekopdracht uitvoeren. Door ons grote netwerk kunnen we aan alle wensen voldoen, van klassiek tot modern! Neem voor vragen gerust contact met ons op of kom eens langs!

Audi reparatie na ongeval

Bij een ongeval staat Audi specialist altijd voor u klaar. Wij nemen u alle zorgen uit handen en herstellen uw auto tot in de puntjes. Ook over de administratie en financiële afwikkeling hoeft u zich geen zorgen te maken; wij handelen dit rechtstreeks af met de verzekering. Kom voor zekerheid naar Audi specialist voor reparatie na een ongeval.

Bij Audi specialist doen we er alles aan voor om uw Audi zo snel en zo goed mogelijk te repareren. Uw auto op de eerste plaats! AUTO DIJK Dokkum, de Audi specialist is iedere werkdag open tot 17:00 uur, voor onderhoud en al uw reparaties.