9.5

Auto Dijk en van den Akker samen verder!

Per 1 februari gaan Tineke en Minze van den Akker met pensioen en wordt het autobedrijf samengevoegd met Auto Dijk. De verkoop van auto’s, het onderhoud en reparaties verhuizen naar de locatie van Auto Dijk op de Hogedijken 24.

110 jaar kennis en ervaring
“Familiebedrijf Van den Akker is al meer dan 120 jaar een begrip in Noordoost Friesland, waarvan de laatste vijftig jaar als automobielbedrijf Van den Akker. Samen met de zestig jaar auto-ervaring van Auto Dijk voegen we dus 110 jaar aan Dokkumer kennis en ervaring bij elkaar”, vertelt Minze van den Akker. Voor de aankoop van een occasion of nieuwe auto staan Adriaan Dijkstra en Mark de Wilde klaar en contactpersoon en mede-eigenaar van de werkplaats – Folbert Nicolai – gaat over de reparaties. “Van Folbert krijg je dezelfde persoonlijke benadering en technische kennis zoals iedereen bij ons gewend is.”

Feest en bedankt
Familie van den Akker bedankt iedereen hartelijk voor het jarenlange vertrouwen en verwacht dat een ieder zich gezien de prettige samenwerking met Auto Dijk in de nieuwe situatie net zo thuis gaat voelen. Zodra de omstandigheden het weer toe laten volgt nog een afscheids- en kennismakingsfeest.