9.5

Autogarage Dokkum

Welkom bij autobedrijf AUTO DIJK, al meer dan 60 jaar een begrip als autogarage in Dokkum en omstreken. Autogarage Dokkum is een vertrouwd adres, gevestigd op de Hogedijken in Dokkum. 

Bij autogarage Dokkum kunt u met elk merk auto terecht. Naast universele garage is autogarage Dokkum specialist in de merken VW, AUDI, SEAT en SKODA. Bij garage Dokkum kunt u terecht voor al uw auto onderhoud en occasions. Autogarage Dokkum heeft Profile Car & Tyreservice en een Bovag keurmerk. Dit keurmerk geeft u de zekerheid dat de garage de kwaliteit heeft die het moet bezitten om uw auto vakkundig te repareren. Kortom; zekerheid heeft u en uw auto!

Verkopen of inruilen van de auto kan bij autogarage Dokkum. Ook voor aanschaf, onderhoud, reparatie en schadeherstel van ieder ander merk bent u bij garage Dokkum aan het juiste adres! Kom vooral eens langs bij ons autobedrijf in Dokkum, AUTO DIJK DOKKUM. 

Bij een ongeval staat autogarage Dokkum altijd voor u klaar. Wij nemen u alle zorgen uit handen en herstellen uw auto tot in de puntjes. Ook over de administratie en financiële afwikkeling hoeft u zich geen zorgen te maken; wij handelen dit rechtstreeks af met de verzekering. Kom voor zekerheid naar Autogarage Dokkum voor reparatie na een ongeval.

Bij autogarage Dokkum doen we er alles voor om uw auto zo snel en zo goed mogelijk te repareren. Uw auto op de eerste plaats! De autogarage in Dokkum is iedere werkdag open tot 17:00 uur voor onderhoud en al uw reparaties.