9.5

Even voorstellen: Mark!

Even voorstellen

Mijn naam is Mark de Wilde 29 jaar en woonachtig in Driezum, ik ben vader van 2 kinderen; een meisje en een jongen. En op dit moment bijna één jaar werkzaam als verkoopadviseur bij Auto Dijk in Dokkum.

Na mijn middelbare school ging ik naar het ROC Friese Poort in Dokkum opleiding ondernemer/detailhandel via een stage kwam ik terecht bij Audiocom in Dokkum, hier zette ik mijn eerste stapjes in de handel. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest bij Audiocom werd ik benaderd om als verkoopadviseur aan de slag te gaan bij ABD Renault, van de telecom naar de autobranche. Hier is mijn avontuur in de autowereld begonnen, na meerdere jaren werkzaam te zijn geweest bij verschillende auto- en dealerbedrijven ben ik bij Auto Dijk terecht gekomen.

Voor mij persoonlijk het perfecte bedrijf; de uitstraling, het product, het team en de hoogwaardige kwaliteit die geleverd word. En dit met de benadering van een dorpsgarage en zonder gesloten deuren.

Mijn passie is om klanten te begeleiden in hun proces om de auto te kopen die precies aan hun eigen wensen voldoet, en daarbij alle zorgen uit handen te nemen en het kopen van een auto een fantastische ervaring én beleving te maken.

Ik ben te vinden met mijn kantoor in het midden van de showroom, en hoop u binnenkort snel te ontmoeten, mocht dit nog niet het geval zijn geweest!