9.5

F.A.Q.

Wat zou je beslist moeten weten

Vragen en antwoorden

Inruil is altijd mogelijk. Ook inruil van uw motorfiets, camper, caravan of boot is mogelijk. Neem contact op voor een scherp inruilvoorstel.

Onze auto’s worden altijd rijklaar afgeleverd. Dat wil zeggen inclusief tenaamstellingskosten, nieuwe APK, vloeistoffencontrole en voldoende brandstof.

U kunt tegen bijbetaling kiezen voor extra service als onderhoud, poetsbeurt en uitgebreide garantie.

Het is mogelijk om een auto met garantie te kopen. Standaard leveren wij onze auto met een nieuwe APK en vloeistoffencontrole. Wilt u meer service? Dan kunt u kiezen voor een servicepakket inclusief onderhoud, poetsbeurt en uitgebreide garantiemogelijkheden. Klik hier voor de mogelijkheden.

U kunt kiezen om een auto te kopen met Autotrust garantie. Autotrust is marktleider in garantieverzekeringen. Het grote voordeel is dat Autotrust landelijke dekking heeft. Mocht u niet in de buurt wonen dan hoeft u in geval van een mankement niet terug naar Dokkum maar kunt u terecht bij een garagebedrijf bij u in de buurt.

Financieren is uiteraard mogelijk. Voor particuliere financieringen werken wij samen met DTC. Zakelijke financieringen doen we bij FinancialLease.nl

U bent uiteraard vrij om zelf een andere financieringsmaatschappij te kiezen.

Neem contact op om ons een scherp voorstel te laten doen.

Door onze goede contacten kunnen wij ieder merk nieuw leveren. Wij doen u graag een concurrerende offerte.

Staat uw droomauto niet in onze voorraad? Geen probleem, dan gaan wij voor u op zoek! U geeft uw wensen aan en wij doen de rest. Via onze goede (inter)nationale contacten weten we altijd de juiste auto te vinden.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 0519-292941.