9.5

Open dag bij Auto Dijk!

50 jaar al was van den Akker als autobedrijf een begrip in de regio. Net als Auto Dijk met de eenvoud van een dorpsgarage en de kwaliteit van een professional. Omdat autobedrijf van den Akker per 1 februari onderdeel is geworden van Auto Dijk en we graag kennis met u willen maken organiseren wij zaterdag 14 mei een open dag!

Afscheid Minze en Tineke

Minze en Tineke zijn per 1 februari gestopt met hun werkzaamheden. Na 50 jaar zijn de activiteiten overgegaan naar Auto Dijk. Omdat eerder vanwege de coronamaatregelen een afscheid in deze vorm niet door kon gaan wilden we met deze open dag hun trouwe klanten graag de gelegenheid geven om afscheid te nemen van Minze en Tineke. Zij zullen deze dag van 10:00 – 15:00 aanwezig zijn.

Eigenaar werkplaats

Reden voor een feestje! Per 1 januari is Folbert Nicolai mede-eigenaar van de werkplaats geworden. Folbert zal voor de meesten een bekend gezicht zijn omdat hij al sinds 2018 achter de balie als chef werkplaats werkzaam is.

100 jaar Auto Dijk

Nog een reden voor een feestje! De eerste inschrijving van de B.V. bij de Kamer van Koophandel gaat terug tot 1 april 1922. Dit betekend dat we dus officieel al 100 jaar bestaan! Bij onze open dag zal Brouwerij Dockum aanwezig zijn om u kennis te laten maken met hun Kald Kletske bieren. Ook is Grillmaster Jan de Bruin van Meat the BBQ aanwezig om zijn barbecuekunsten aan u te laten proeven. Voor de kinderen is er een springkasteel en er zullen een aantal bijzondere auto’s te zien zijn.

Wie jarig is trakteert!

Al deze feestelijkheden zijn reden voor een traktatie, daarom verloten wij onder de bezoekers van de open dag een jaar lang GRATIS* autorijden in een Volkswagen Up!

Wij heten u allen van harte welkom op zaterdag 14 mei op de Hogedijken 24 in Dokkum!

*Alle kosten met uitzondering van brandstof