9.5

Skoda specialist

Skoda specialist

Bij AUTO DIJK Dokkum denken wij graag met u mee, ook voor onderhoud en service aan uw auto. Verkopen of inruilen van de Skoda kan bij de Skoda specialist in Dokkum. Ook voor aanschaf, onderhoud, reparatie en schadeherstel van ieder ander merk bent u aan het juiste adres bij de Skoda specialist! Kom vooral eens langs bij ons autobedrijf in Dokkum, AUTO DIJK. 

Skoda autogarage Dokkum

Skoda autogarage Dokkum heeft als Skoda specialist uiteraard een Profile Car & Tyreservice en een Bovag keurmerk. Dit keurmerk geeft u de zekerheid dat de garage de kwaliteit heeft die het moet bezitten om uw auto vakkundig te repareren. Kortom; zekerheid heeft u en uw auto bij de Skoda Specialist!

Skoda onderhoud

U komt altijd bij een echte Skoda specialist terecht. Onze monteurs en keurmeesters zijn allen vakspecialisten die regelmatig bijgeschoold worden en continue op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Wij maken gebruik van originele Skoda onderdelen voor al uw Skoda onderhoud.

Bij autobedrijf AUTO DIJK hebben we de vakkennis in huis om uw Skoda auto met de grootste zorg na te kijken met onze moderne apparatuur. Kom voor onderhoud van uw auto naar de Skoda specialist! De werkplaats beschikt over de modernste gereedschappen en uitleesapparatuur waarmee we alle vormen van onderhoud, reparaties en keuringen kunnen uitvoeren aan ieder type Skoda. U kunt wachten terwijl wij uw Skoda repareren.