9.5

VW Audi specialist Damwoude

VW Audi specialist Damwoude

Kom naar de VW Audi specialist uit de regio Damwoude, het adres om vertrouwd en voordelig een occasion aan te schaffen! Kwaliteit, aandacht, kennis en liefde voor het vak staan bij ons hoog in het vaandel. VW Audi specialist Damwoude voor aanschaf, onderhoud, reparatie en schadeherstel van iedere VW en Audi. Volkswagen Audi specialist, waar u met elk type Volkswagen en Audi terecht kunt. Wij zien u graag in de showroom van AUTO DIJK in Dokkum.

Velgen en banden VW en Audi

In onze VW Audi garage regio Damwoude kunt u terecht voor al uw auto onderhoud. Bij VW Audi specialist Damwoude de beste service voor uw velgen en banden. Wij regelen goede banden voor ieder budget, met snelle en vakkundige montage. VW Audi specialist Damwoude zorgt voor het juiste profiel voor elk seizoen, altijd de juiste bandenspanning en scherpe pakketprijs voor bandenmontage. Een lekke band? Kom langs bij VW Audi specialist Damwoude, zonder afspraak.

VW Audi proefrit

Het staat u vrij om onze showroom binnen te lopen of om een proefrit te maken. Dit kan tijdens openingsuren, maar op afspraak ook in de avonduren. De website wordt dagelijks bijgehouden en geeft dus een actueel beeld van onze voorraad.