9.5

VW Specialist Dokkum

VW Specialist Dokkum

Welkom bij de VW specialist Dokkum, autobedrijf AUTO DIJK, al meer dan 60 jaar een begrip als voormalig VW dealer in Dokkum en omstreken. De Volkswagen Specialist Dokkum is een vertrouwd adres, gevestigd op de Hogedijken. 

Bij VW specialist Dokkum kunt u met elk type Volkswagen terecht. In onze garage kunt u terecht voor al uw auto onderhoud en VW occasions. De VW specialist Dokkum heeft Profile Car & Tyreservice en een Bovag keurmerk. Dit keurmerk geeft u de zekerheid dat de werkplaats de kwaliteit heeft die het moet bezitten om uw auto vakkundig te repareren. Kortom; zekerheid heeft u en uw VW auto!

Volkswagen reparatie Dokkum

Bij autobedrijf AUTO DIJK hebben we de vakkennis in huis om uw VW auto met de grootste zorg na te kijken met onze moderne apparatuur. Kom naar VW specialist Dokkum! De werkplaats beschikt over de modernste gereedschappen en uitleesapparatuur waarmee we alle vormen van onderhoud, reparaties en keuringen kunnen uitvoeren aan ieder type Volkswagen. Dit kunnen we doen aan 7 VW auto’s tegelijkertijd. U kunt wachten terwijl wij uw Volkswagen repareren. 

U komt altijd bij een echte VW specialist terecht. Onze monteurs en keurmeesters zijn allen vakspecialisten die regelmatig bijgeschoold worden en continue op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Wij maken gebruik van originele Volkswagen onderdelen. AUTO DIJK Dokkum, de specialist in de VAG techniek!

Volkswagen kopen Dokkum

U wilt een Volkswagen kopen? Als Volkswagen specialist Dokkum helpen wij u graag. Wellicht staat uw droomauto bij ons al in de garage in Dokkum. Maar ook als de auto er niet tussenstaat gaan wij graag op zoek.

Benieuwd? Laat ons vrijblijvend een concurrerende offerte uitbrengen of een zoekopdracht uitvoeren. Door ons grote netwerk kunnen we aan alle wensen voldoen, van klassiek tot modern en vinden wij altijd de VW die bij u past. Neem voor vragen gerust contact met ons op of kom eens langs. Koop nu uw Volkswagen bij VW specialist Dokkum!