9.5

VW specialist Friesland

VW specialist Friesland

VW specialist Friesland, waar u met elk type Volkswagen terecht kunt. In onze VW garage kunt u terecht voor al uw auto onderhoud en VW occasions. VW specialist Friesland, AUTO DIJK Dokkum, al meer dan 60 jaar een begrip als VW specialist Friesland in Dokkum en omstreken. De Volkswagen specialist in Friesland is een vertrouwd adres, gevestigd op de Hogedijken in Dokkum. 

BOVAG autobedrijf Friesland

VW specialist Friesland heeft Profile Car & Tyreservice en een Bovag keurmerk. Dit keurmerk geeft u de zekerheid dat de VW garage de kwaliteit heeft die het moet bezitten om uw auto vakkundig te repareren. Kortom; zekerheid heeft u en uw VW auto bij VW Specialist Friesland!

Volkswagen kopen Friesland

U wilt een Volkswagen kopen? Als VW specialist Friesland helpen wij u graag. Wellicht staat uw droomauto bij ons al in de garage in Dokkum. Maar ook als de VW auto er niet tussenstaat gaan wij graag op zoek.

Benieuwd? Laat ons vrijblijvend een concurrerende offerte uitbrengen of een zoekopdracht uitvoeren. Door ons grote netwerk kunnen we aan alle wensen voldoen, van klassiek tot modern. VW specialist Friesland vindt altijd de VW die bij u past. Neem voor vragen gerust contact met ons op of kom eens langs. Koop nu uw Volkswagen bij VW specialist Friesland!