9.5

Onderhoud

Regelmatig onderhoud voorkomt dure reparaties

Met goed en regelmatig onderhoud voorkom je onverwachte reparaties. We kunnen onderhoud en reparaties vaak zelfs uitvoeren mét behoud van fabrieksgarantie.

Hoe vaak jouw auto een onderhoudsbeurt nodig heeft, hangt af van het type auto, de leeftijd van de auto, de kilometerstand en het aantal kilometers dat je jaarlijks rijdt. Een stelregel die je aan kunt houden:

  • Kleine beurt na 1 jaar of na 15.000 kilometer
  • Grote beurt na 2 jaar of na 30.000 kilometer

Kleine beurt

Bij een kleine beurt controleren wij jouw auto op meer dan 25 onderhoudspunten. We controleren de autobanden, uitlaat, schokdempers en remmen van de auto nauwkeurig, net als de filters en ruitenwissers. We checken ook of de lampen goed staan afgesteld, vullen vloeistoffen bij en we vervangen of verversen de olie en het oliefilter.

Bekijk volledig overzicht van werkzaamheden

De prijs van een kleine beurt hangt af van het type auto waarin je rijdt. Als je een afspraak maakt voor een onderhoudsbeurt, maken we altijd vooraf een heldere prijsopgave.

Grote beurt

Bij een grote beurt controleren wij jouw auto op meer dan 90 punten. Wij kijken o.a. of de filters, bougies en distributieriem vervangen moeten worden en vullen de vloeistoffen bij. Daarnaast verversen wij de olie en controleren we de accu, remmen en schokdempers.

Bekijk volledig overzicht van werkzaamheden

De prijs van een grotebeurt hangt af van het type auto waarin je rijdt. Als je een afspraak maakt voor een onderhoudsbeurt, maken we altijd vooraf een heldere prijsopgave.

Grote leasemaatschappijen gaan voor onderhoud naar Auto Dijk

Da’s leuk om te weten toch? Leasemaatschappijen als LeasePlan, Arval en Terberg Business Lease gaan voor onderhoud naar Auto Dijk. Ze weten dat we de beste monteurs in huis hebben die snel en vakkundig  een grote- of kleine beurt uitvoeren.